Dodavatelé a partneři

Prodlužte životnost vaší terasy

  ČTENÍ NA 2 MIN.  |  1.6.2024

Venkovní betonová dlažba obecně vyniká vysokou odolností proti různým povětrnostním vlivům. Pro oblasti s intenzivním slunečním zářením však odborníci i výrobci doporučují zvolit dlažbu s UV ochranou.

Známý tuzemský výrobce BEST, a.s. nabízí betonové prvky se speciální povrchovou úpravou UV a ULTRA UV, která chrání materiál před degradací způsobenou ultrafialovým zářením. Toto ošetření nejenže zachovává původní vzhled barvy, ale také prodlužuje celkovou životnost dlažby.

Komplexní ochrana a snadná údržba

Ošetření lakem také chrání dlažbu před nečistotami, mechy a plevely, které se často usazují v mezerách nechráněných dlaždic. Tím se výrazně snižuje potřeba častého čištění a údržby, což šetří čas i finanční prostředky.

Lakovaný povrch také efektivně odpuzuje tekutiny a odolává olejovým skvrnám, což je zvláště užitečné v prostředí, kde se griluje nebo manipuluje s potravinami. Lak vytváří na povrchu dlažby ochrannou bariéru, která zabraňuje pronikání nečistot pod povrch a usnadňuje jejich odstranění. K údržbě pak stačí čistá voda.

Elegantní vzhled a možnosti využití

Nelze opomenout ani estetický aspekt. Lesklý finiš dodává elegantní vzhled. Vynikne v případě futuristických i minimalistických staveb, zvýrazňuje moderní architekturu a může poskytnout harmonický přechod mezi interiérem a exteriérem. Lesklý efekt dlažby ideálně také doplní vzhled honosných vil a luxusních rezidencí. Pěkně vypadá i na malometrážních terasách či balkónech, které pocitově rozsvítí a zvýrazní. Hodí se takřka kamkoli, kromě ploch, od kterých vyžadujeme velkou protiskluznost, jako je například okolí bazénu. 

Lakovaná betonová dlažba BEST je tedy nejen krásná, ale i funkční a praktická volba pro každého, kdo chce svůj venkovní prostor udržet ve skvělém stavu bez nutnosti složité péče.

(V červnu navíc můžete pořídit dlažbu BELEZA a TRIVIO v povrchové úpravě UV, ULTRA UV či ANTICO UV za cenu STANDARDU.)

DALŠÍ ČLÁNKY